Saturday, 20 October 2012

FAKTA ANAK PERTAMA

Siapa ANAK 1st dalam family meh sini baca fakta ni !!!!

1) ANAK MANJA EMAK ♥
sebab apa-apa pun mesti dia akan diutamakan oleh ibu. ^^

2) ANAK DEGIL
Anak pertama dikatakan lebih degil, keras kepala dan tidak mendengar kata. semua dia aje yg betul.dlm ramai-ramai adik beradik dia aje yg KETEGAQ.kemahuan dia kuat.kalau buat sesuatu sungguh-sungguh.kalau tak nak tu, tak nak lah jawabnya, boleh 
dipujuk tapi selalunya tak berapa jalan.

3) TAK PANDAI PUJUK
memang anak no 1 ni dia tak pandai pujuk makwe or pakwe dia. (siannn)

4) BERCINTA
dia kalau bercinta, sangat setia.sanggup berkorban.

5) HITAM / PUTIH
Apa yg dikatakan semua dipegang.kalau hitam, hitam lah kalau putih, putih lah.degil tak boleh toleransi.

6) HATI
Anak no 1 ni juga nampak aje keras, tp hati dia lembut.SATU lagi dia tak boleh ditegur.

7) BERDIKARI
Very independent.memang betul.tp kalau terlebih independent pun payah.mudah bergaul.very take care.

8) ARAHAN
Anak no 1 ni juga dia payah nk terima arahan.dia lebih suka buat hal sendiri pendek kata tak boleh kerja ngan orang.

9) PEMAAF & CARING
tidak dinafikan anak no 1 ni pun pemaaf dan caring.TAPI awas jangan bagi diorang marah kalau diorang marah faham saje lah.

10) PAKAIAN
Nak semua up to date.semua nak kemas.... :)
 
 
 
 
 
 
 
 
hahaha
OK FINE OK FINE
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
sumber: copy paste

4 comments:

  1. dekat facebook cakap ni fakta anak kedua.. apa cita?

    ReplyDelete
  2. wah bagus nih, Fakta Anak Kedua juga bisa dijadikan bahan acuan :) nice share ya gan :)

    ReplyDelete